събота, 26 октомври 2013 г.

На пикник в Англия



Живописен пикник за уикенда може винаги да се превърне в незабравимо удоволствие от цветове, пейзажи и абсолютно спокойствие, осовено ако решите да избягате в някое от следващите места в нашия списък.
Всички тези места са чудесни шедьоври на природата, които са просто неустоими места за пикник с любимия човек или с цялото семейство.

North Pennines, графство Дърам
Почти в сърцето на острова можете да попаднете на огромен зелен район, който е пълен с хълмове, реки и биологично разнообразие.Мястото се намира в северната част на "Pennines", което е един от най-красивите райони в Обединеното кралство.На височина около 400 метра над морското равнище ще се насладите на абсолютно чист английски въздух, толкова влажен и така ободряващ.Мястото е обсипано с многобройни зелени хълмове, изкачвайки се на които ще може да се насладите на панорамни гледки към зелените ливади и оживен хоризонт с многобройни високи дървета и безформени бели облаци.



Ждрелото Padley, Дербишир
Padley Gorge е скрита между гигантски зелени дървета, издигащи се над живописно пенлива река.Покрай брега на реката има живописна пътека, която е подходяща за романтични разходки, съчетани с приказни гледки.Несъмнено, гледката и природата край дефилето са прекрасни предпоставки за пикник, където да се откъснете от забързаното и шумно ежедневие.



Box Hill, Съри
Box HIll също е място което ще ви изкуши да избягате от шума на големия съвременен град и да се потопите на красивата природа и пълен релакс.Този красив хълм е разположен в Съри, само на няколко десетки минути от центъра на Лондон.Този живописен връх разполага с височина от само 200 метра над морското равнище, но е покрит от гъсти гори и просторни поляни, което го правят прекрасен избор за излет сред природата.



Kynance Cove, Cornwall
Региона Cornwall е известен с някои от най-забележителните гледки по цялото западно крайбрежие на Англия.Ако направите това заливче следващата си дестинация за пикник, то несъмнено ще станете свидетели на едно уникално място със абсолютно девствена природа.Пикник на върха на крайбрежните скали на Kynance Cove е най-добрият избор да се насладите на шума на вълните и галещите слънчеви лъжи.



Тенисън Даун, остров Уайт
Тенисън Даун е друго изключително красиво място за излет.Мястото е разположено на западната част на остров Уайт и е символ на невероятна природа, от където се разкрива и прекрасна панорама към Ламанша.


0 коментара:

Публикуване на коментар